ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Υιοθετώντας από το ξεκίνημα ένα σαφή εξωστρεφή χαρακτήρα, το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη εξάγεται σε περισσότερες από 15 χώρες, στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία, με τη λίστα των χωρών διεθνώς που απολαμβάνουν το ξεχωριστό ελληνικό νερό να εμπλουτίζεται συνεχώς.

 

Σήμερα το Θεόνη έχει παρουσία στις ΗΠΑ, Καναδά, Αγγλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Γερμανία, Σουηδία, Κύπρο, Λιβύη, Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Ιορδανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ομάν, Αίγυπτο, Ιράν και Ισραήλ, με την ετικέτα του προϊόντος να κυκλοφορεί σε 5 διαφορετικές γλώσσες (αγγλικά, αραβικά, γερμανικά, γαλλικά και εβραϊκά). Η Κίνα και η Αυστραλία αποτελούν τις πιο πρόσφατες αγορές που εκδηλώνουν ενδιαφέρον για το Θεόνη.

 

Στόχος για το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη είναι τα επόμενα χρόνια το 30% - 40% της παραγωγής να κατευθύνεται προς το εξωτερικό. Αξίζει να σημειωθεί ενδεικτικά πως οι εξαγωγές στη Γερμανία το 2016 έχουν σχεδόν διπλασιαστεί σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

 

Με το βλέμμα στραμμένο σταθερά στις διεθνείς αγορές, το νερό Θεόνη βρίσκεται σε δυναμική τροχιά ανόδου, με τις εξαγωγές να δίνουν ώθηση στη συνεχή ανάπτυξη και να διανοίγουν νέες ευκαιρίες για το μοναδικό αυτό ελληνικό εμφιαλωμένο νερό από τη Βατσουνιά της Καρδίτσας.

ΘΕΟΝΗ μπουκάλια 1,5LT