ΙΣΤΟΡΙΑ

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στη Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας.

 

ΟΡΑΜΑ

 

Με συνέπεια στο όραμα του ιδρυτή της εταιρείας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του για μία καινοτόμα μονάδα παραγωγής υψηλών διεθνών προδιαγραφών, η εμφιάλωση του νερού πραγματοποιείται σε μία υπερσύγχρονη μονάδα που απασχολεί 40 άτομα προσωπικό και λειτουργεί σε πλήρη εναρμόνιση με το φυσικό περιβάλλον.

 

Η μονάδα εγκαινιάστηκε το 2013, με αυτοχρηματοδοτούμενη επένδυση 5 εκατ. ευρώ. Νέες επενδύσεις έχουν δρομολογηθεί για την επέκταση της παραγωγικής δυνατότητας της εταιρείας προκειμένου να ανταποκριθεί στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση.

Η είσοδος του εργοστασίου
 

ΣΗΜΕΡΑ

 

Σήμερα, το νερό «Θεόνη» έχει παρουσία στα ράφια μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ της εγχώριας αγοράς, ενώ εισέρχεται δυναμικά και στο χώρο εστίασης.

 

Στη διεθνή αγορά, οι εξαγωγές της εταιρείας σημειώνουν συνεχή ανοδική πορεία, με το φυσικό μεταλλικό νερό «Θεόνη» να απολαμβάνεται ήδη από καταναλωτές στην Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία.

 

 

 

ΣΤΟΧΟΣ

 

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη ακολουθεί ένα σταθερό αναπτυξιακό του πλάνο και για την προσεχή πενταετία, η εταιρία προσανατολίζεται σε νέες επενδύσεις που αφορούν αφενός στην περεταίρω διείσδυσή της στις διεθνείς αγορές και αφετέρου στην ισχυροποίηση της παρουσίας στην εγχώρια αγορά, προωθώντας νέες προτάσεις για συσκευασίες και νέα προϊόντα. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία σκοπεύει να προσθέσει σύντομα γυάλινες συσκευασίες 1L, με σκοπό να ενισχύσει την παρουσία του στο χώρο της εστίασης, ενώ υπάρχουν σχέδια που περιλαμβάνουν την είσοδό του νερού Θεόνη στην αγορά του ανθρακούχου νερού.

ΘΕΟΝΗ 1000ml